070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Vloer reinigen Den Haag

Voor het behoud van een mooie vloer is het goed vloer reinigen in Den Haag zeer belangrijk. Dit begint al bij uzelf. Door uw vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen voorkomt u dat stof, zand en ander vuil uw vloer beschadigen. Toch kan het zijn dat uw vloer na verloop van tijd zijn glans begint te verliezen, dat hij doffer wordt en hij niet overal meer diezelfde mooie kleur heeft. Dan kan vloer reinigen Den Haag de oplossing zijn, mits uw vloer niet erg beschadigd is.

Vloer reinigen Den Haag onderhoud

Wanneer u enkel uw vloer een kleine onderhoudsbeurt wil geven dan is vloer reinigen Den Haag geschikt als onderhoud. Wij schuren uw vloer niet zoals wij zouden doen bij groot onderhoud, maar zorgen er alleen voor dat deze weer volledig schoon is. Al het vuil dat er mettertijd is ingelopen verdwijnt. Dit geldt echter niet voor putjes en krassen, wanneer u hier last van heeft kunt u beter uw parket laten schuren. Zo reinigen wij uw vloer voornamelijk met water en enkele speciale schoonmaakmiddelen. Lang niet alle schoonmaakmiddelen zijn namelijk goed voor uw vloer! Nadat we uw vloer volledig hebben gereinigd kunnen we deze wel weer afwerken met een gewenste olie of lak. Uw vloer reinigen is dus ook geschikt wanneer u de vloer wilt opknappen voor bijvoorbeeld de verkoop van uw woning.

Vloer reinigen Den Haag schuren

Is uw vloer naast dat hij dof is geworden ook beschadigd? Dan is vloer reinigen Den Haag met schuren en lakken, oliën of verven wellicht de beste optie. Zo verdwijnt niet alleen het vuil van de vloer, maar worden ook alle beschadigingen uit de vloer geschuurd. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken om de vloer zelf. Een echte houten vloer is zo dik dat deze meerdere malen geschuurd kan worden.

Laat u uw vloer door De vakman schuren dan gebeurt dit nagenoeg stofvrij, zodat u niet eerst een dag bezig bent met schoonmaken voor u van uw mooie vloer kunt genieten. Een ander voordeel is dat wij ook de uitstraling van uw vloer kunnen wijzigen. Hij hoeft dus niet weer hetzelfde te worden als voorheen. Had u eerder een waslaag op de vloer en wilt u hem nu gelakt hebben? Bij ons kan dit zeker. Ook kunnen wij uw vloer voorzien van een olie of dekkende kleur. Heeft u bepaalde wensen, wij gaan graag met u in gesprek om deze wensen te realiseren.
Wanneer u de vloer laat schuren hoeft deze natuurlijk geen nieuwe uitstraling te krijgen. We kunnen ook uw vloer weer in oorspronkelijke staat terug brengen.

Vloer reinigen Den Haag De vakman

Is uw vloer toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Laat dan uw vloer reinigen in Den Haag door De vakman. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en komen met een passende oplossing. Bel ons op 070 - 701 02 80 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging