0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Parket onderhoud Den Haag

Denkt u dat uw parket onderhoud nodig heeft? Parket onderhoud in Den Haag kan bestaan uit schuren en lakken, schuren en oliën of alleen reinigen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer met u te bespreken. Wilt u de vloer een nieuwe uitstraling geven? Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden van uw vloer. Hierbij belichten wij de voordelen en nadelen van verschillende afwerkingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor parket onderhoud in Den Haag kunt u ons altijd bellen 0800 255 3733.

Parket onderhoud Den Haag: olie

Heeft u een geoliede vloer die aan onderhoud toe is? Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt bij ons gedaan door doorgewinterde vakmannen die al jaren met houten vloeren werken. Zij kennen alle houtsoorten door en door en weten precies welke olie voor welke houtsoort geschikt is.
Parketvloer onderhoud bestaat uit:

  • dagelijks verwijderen van vuil en stof;
  • maandelijks behandelen met zeep voor een beschermlaag;
  • 2 keer per jaar de vloer in onderhoudsolie, conditioner of refresher zetten;
  • behandelen met een intensiefreiniger of waxremover bij een sterk vervuilde vloer.

Bij de laatste behandeling dient de vloer opnieuw behandeld te worden met olie. Indien de parketvloer versleten is kan de vloer ook geschuurd worden.
Een geoliede parketvloer heeft meestal een matte uitstraling. Daarnaast blijft de structuur van het hout goed zichtbaar door olie, wat een natuurlijke look geeft. Wij zorgen ervoor dat uw vloer dezelfde uitstraling behoudt. Behalve wanneer u een nieuwe look wenst, dan realiseren wij dit uiteraard voor u. Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt door onze vloerspecialisten zeer zorgvuldig uitgevoerd.

Parket onderhoud Den Haag: lak

Een gelakte vloer is onderhoudsvriendelijker dan een geoliede vloer. De lak op een parketvloer zorgt voor een harde beschermlaag waardoor de vloer lange tijd mee gaat en minder onderhoud behoeft. Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort het dweilen, het polishen of het verwijderen van polish en opnieuw aanbrengen van polish. Dit laatste is nodig wanneer de vloer te vaak gepolisht is. U zult dan een vlekkerige vloer hebben en de vloer zal vocht aantrekken. Wij raden aan een parketvloer vier keer per jaar te polishen.
Heeft u al een aantal jaar een gelakte vloer en ontstaan er slijtage plekken op uw vloer? Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort ook het schuren en opnieuw lakken. Wij schuren een heel klein laagje van de parketvloer, zodat een nieuw laagje hout zichtbaar wordt en het afgewerkt kan worden met een nieuwe laklaag.

Parket onderhoud Den Haag de door ons aangedragen professional

Zorg ervoor dat u, indien u zelf aan de slag gaat, de juiste producten gebruikt. Wilt u voor parket onderhoud in Den Haag de door ons aangedragen professional inschakelen? Wij hebben alle benodigde producten en herstellen uw parketvloer binnen no time tot oude staat. Bel gerust naar 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606