070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Parket onderhoud Den Haag

Denkt u dat uw parket onderhoud nodig heeft? Parket onderhoud in Den Haag kan bestaan uit schuren en lakken, schuren en oliën of alleen reinigen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer met u te bespreken. Wilt u de vloer een nieuwe uitstraling geven? Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden van uw vloer. Hierbij belichten wij de voordelen en nadelen van verschillende afwerkingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor parket onderhoud in Den Haag kunt u ons altijd bellen 070 - 701 02 80.

Parket onderhoud Den Haag: olie

Heeft u een geoliede vloer die aan onderhoud toe is? Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt bij ons gedaan door doorgewinterde vakmannen die al jaren met houten vloeren werken. Zij kennen alle houtsoorten door en door en weten precies welke olie voor welke houtsoort geschikt is.
Parketvloer onderhoud bestaat uit:

 • dagelijks verwijderen van vuil en stof;
 • maandelijks behandelen met zeep voor een beschermlaag;
 • 2 keer per jaar de vloer in onderhoudsolie, conditioner of refresher zetten;
 • behandelen met een intensiefreiniger of waxremover bij een sterk vervuilde vloer.

Bij de laatste behandeling dient de vloer opnieuw behandeld te worden met olie. Indien de parketvloer versleten is kan de vloer ook geschuurd worden.
Een geoliede parketvloer heeft meestal een matte uitstraling. Daarnaast blijft de structuur van het hout goed zichtbaar door olie, wat een natuurlijke look geeft. Wij zorgen ervoor dat uw vloer dezelfde uitstraling behoudt. Behalve wanneer u een nieuwe look wenst, dan realiseren wij dit uiteraard voor u. Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt door onze vloerspecialisten zeer zorgvuldig uitgevoerd.

Parket onderhoud Den Haag: lak

Een gelakte vloer is onderhoudsvriendelijker dan een geoliede vloer. De lak op een parketvloer zorgt voor een harde beschermlaag waardoor de vloer lange tijd mee gaat en minder onderhoud behoeft. Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort het dweilen, het polishen of het verwijderen van polish en opnieuw aanbrengen van polish. Dit laatste is nodig wanneer de vloer te vaak gepolisht is. U zult dan een vlekkerige vloer hebben en de vloer zal vocht aantrekken. Wij raden aan een parketvloer vier keer per jaar te polishen.
Heeft u al een aantal jaar een gelakte vloer en ontstaan er slijtage plekken op uw vloer? Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort ook het schuren en opnieuw lakken. Wij schuren een heel klein laagje van de parketvloer, zodat een nieuw laagje hout zichtbaar wordt en het afgewerkt kan worden met een nieuwe laklaag.

Parket onderhoud Den Haag De vakman

Zorg ervoor dat u, indien u zelf aan de slag gaat, de juiste producten gebruikt. Wilt u voor parket onderhoud in Den Haag De vakman inschakelen? Wij hebben alle benodigde producten en herstellen uw parketvloer binnen no time tot oude staat. Bel gerust naar 070 - 701 02 80 of vul ons contactformulier in.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging