085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Parket onderhoud Den Haag

Denkt u dat uw parket onderhoud nodig heeft? Parket onderhoud in Den Haag kan bestaan uit schuren en lakken, schuren en oliën of alleen reinigen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer met u te bespreken. Wilt u de vloer een nieuwe uitstraling geven? Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden van uw vloer. Hierbij belichten wij de voordelen en nadelen van verschillende afwerkingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor parket onderhoud in Den Haag kunt u ons altijd bellen 085 - 106 1600.

Parket onderhoud Den Haag: olie

Heeft u een geoliede vloer die aan onderhoud toe is? Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt bij ons gedaan door doorgewinterde vakmannen die al jaren met houten vloeren werken. Zij kennen alle houtsoorten door en door en weten precies welke olie voor welke houtsoort geschikt is.
Parketvloer onderhoud bestaat uit:

  • dagelijks verwijderen van vuil en stof;
  • maandelijks behandelen met zeep voor een beschermlaag;
  • 2 keer per jaar de vloer in onderhoudsolie, conditioner of refresher zetten;
  • behandelen met een intensiefreiniger of waxremover bij een sterk vervuilde vloer.

Bij de laatste behandeling dient de vloer opnieuw behandeld te worden met olie. Indien de parketvloer versleten is kan de vloer ook geschuurd worden.
Een geoliede parketvloer heeft meestal een matte uitstraling. Daarnaast blijft de structuur van het hout goed zichtbaar door olie, wat een natuurlijke look geeft. Wij zorgen ervoor dat uw vloer dezelfde uitstraling behoudt. Behalve wanneer u een nieuwe look wenst, dan realiseren wij dit uiteraard voor u. Parket onderhoud in Den Haag voor olie wordt door onze vloerspecialisten zeer zorgvuldig uitgevoerd.

Parket onderhoud Den Haag: lak

Een gelakte vloer is onderhoudsvriendelijker dan een geoliede vloer. De lak op een parketvloer zorgt voor een harde beschermlaag waardoor de vloer lange tijd mee gaat en minder onderhoud behoeft. Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort het dweilen, het polishen of het verwijderen van polish en opnieuw aanbrengen van polish. Dit laatste is nodig wanneer de vloer te vaak gepolisht is. U zult dan een vlekkerige vloer hebben en de vloer zal vocht aantrekken. Wij raden aan een parketvloer vier keer per jaar te polishen.
Heeft u al een aantal jaar een gelakte vloer en ontstaan er slijtage plekken op uw vloer? Bij parket onderhoud Den Haag voor lak hoort ook het schuren en opnieuw lakken. Wij schuren een heel klein laagje van de parketvloer, zodat een nieuw laagje hout zichtbaar wordt en het afgewerkt kan worden met een nieuwe laklaag.

Parket onderhoud Den Haag de door ons aangedragen professional

Zorg ervoor dat u, indien u zelf aan de slag gaat, de juiste producten gebruikt. Wilt u voor parket onderhoud in Den Haag de door ons aangedragen professional inschakelen? Wij hebben alle benodigde producten en herstellen uw parketvloer binnen no time tot oude staat. Bel gerust naar 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606