070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Onderhoud houten vloer Den Haag

Heeft u jaren geleden een prachtige houten vloer aangeschaft, maar is deze inmiddels zijn glans verloren? Dan biedt onderhoud houten vloer Den Haag de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er straks weer als nieuw uitziet en u er weer jaren van kunt genieten. Ook wanneer uw vloer op bepaalde delen beschadigd is door krassen en putjes is onderhoud van uw houten vloer de oplossing.

Onderhoud houten vloer Den Haag manieren

Onderhoud houten vloer Den Haag kent twee manieren. Of u voor optie één of optie twee kiest ligt aan de staat van uw vloer. Wanneer uw vloer niet beschadigd is en enkel last heeft van vuil en dofheid kunt u het beste gaan voor onderhoud houten vloer Den Haag middels intensief reinigen. Wanneer wij u vloer behandelen met een intensief reinigingsmiddel verdwijnt vuilaanslag. Als we vervolgens uw vloer opnieuw lakken of oliën is deze weer zo goed als nieuw.

De andere optie voor onderhoud houten vloer Den Haag is onderhoud middels schuren en afwerken. Wanneer uw vloer ook beschadigd is kunt u hier het beste voor kiezen. Met een intensieve reinigingsbeurt kunnen wij krasjes en putjes niet wegkrijgen, maar door de vloer op te schuren gebeurt dit wel. U hoeft niet bang te zijn dat uw vloer dan bijna verdwijnt, we schuren slechts een oppervlakkig laagje weg. Een echte houten vloer kan meerdere malen geschuurd worden. Nadat wij uw vloer geschuurd hebben, wat wij overigens stofvrij doen zodat u niet met een hele hoop schoonmaakwerk achterblijft, polijsten we de vloer zodat er geen sporen van het schuren achterblijven. Vervolgens kunnen wij uw vloer behandelen. U kunt gaan voor een kleurloze lak of olie, maar wij kunnen uw vloer ook van een afwerking met kleur voorzien. Ideaal wanneer u eens een andere uitstraling wilt in de kamer, maar nog niet de vloer wilt vervangen.

Onderhoud houten vloer Den Haag vloerrenovatie

In sommige gevallen is vloeronderhoud niet voldoende. Is uw vloer te ernstig beschadigd; zitten beschadigingen niet alleen aan de oppervlakte of is het hout echt stuk? Dan kan onderhoud houten vloeren Den Haag overgaan tot vloerrenovatie. We verwijderen dan het beschadigde deel van de vloer en zullen een nieuw deel aanhelen. We doen dit indien mogelijk met originele materialen. Wanneer deze niet meer beschikbaar zijn werken we met andere soortgelijke houten vloerdelen. Zodra deze zijn gelegd kunnen we uw hele vloer schuren en van lak of olie voorzien. Zo ziet u naderhand het verschil niet tussen de nieuwe en oude vloer.

Onderhoud houten vloer Den Haag tips

Natuurlijk kunt u er zelf ook van alles aan doen om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Onderhoud houten vloer Den Haag geeft enkele tips hiervoor:

 • Verwijder regelmatig stof en vuil;
 • Dweil de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
 • Geef de vloer een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Onderhoud houten vloer Den Haag De vakman

Is uw vloer ook toe aan een goede onderhoudsbeurt? Ga dan voor onderhoud houten vloer Den Haag door De vakman. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Vul vandaag nog ons contactformulier in of bel naar 070 - 701 02 80 voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging