0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Onderhoud houten vloer Den Haag

Heeft u jaren geleden een prachtige houten vloer aangeschaft, maar is deze inmiddels zijn glans verloren? Dan biedt onderhoud houten vloer Den Haag de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er straks weer als nieuw uitziet en u er weer jaren van kunt genieten. Ook wanneer uw vloer op bepaalde delen beschadigd is door krassen en putjes is onderhoud van uw houten vloer de oplossing.

Onderhoud houten vloer Den Haag manieren

Onderhoud houten vloer Den Haag kent twee manieren. Of u voor optie één of optie twee kiest ligt aan de staat van uw vloer. Wanneer uw vloer niet beschadigd is en enkel last heeft van vuil en dofheid kunt u het beste gaan voor onderhoud houten vloer Den Haag middels intensief reinigen. Wanneer wij u vloer behandelen met een intensief reinigingsmiddel verdwijnt vuilaanslag. Als we vervolgens uw vloer opnieuw lakken of oliën is deze weer zo goed als nieuw.

De andere optie voor onderhoud houten vloer Den Haag is onderhoud middels schuren en afwerken. Wanneer uw vloer ook beschadigd is kunt u hier het beste voor kiezen. Met een intensieve reinigingsbeurt kunnen wij krasjes en putjes niet wegkrijgen, maar door de vloer op te schuren gebeurt dit wel. U hoeft niet bang te zijn dat uw vloer dan bijna verdwijnt, we schuren slechts een oppervlakkig laagje weg. Een echte houten vloer kan meerdere malen geschuurd worden. Nadat wij uw vloer geschuurd hebben, wat wij overigens stofvrij doen zodat u niet met een hele hoop schoonmaakwerk achterblijft, polijsten we de vloer zodat er geen sporen van het schuren achterblijven. Vervolgens kunnen wij uw vloer behandelen. U kunt gaan voor een kleurloze lak of olie, maar wij kunnen uw vloer ook van een afwerking met kleur voorzien. Ideaal wanneer u eens een andere uitstraling wilt in de kamer, maar nog niet de vloer wilt vervangen.

Onderhoud houten vloer Den Haag vloerrenovatie

In sommige gevallen is vloeronderhoud niet voldoende. Is uw vloer te ernstig beschadigd; zitten beschadigingen niet alleen aan de oppervlakte of is het hout echt stuk? Dan kan onderhoud houten vloeren Den Haag overgaan tot vloerrenovatie. We verwijderen dan het beschadigde deel van de vloer en zullen een nieuw deel aanhelen. We doen dit indien mogelijk met originele materialen. Wanneer deze niet meer beschikbaar zijn werken we met andere soortgelijke houten vloerdelen. Zodra deze zijn gelegd kunnen we uw hele vloer schuren en van lak of olie voorzien. Zo ziet u naderhand het verschil niet tussen de nieuwe en oude vloer.

Onderhoud houten vloer Den Haag tips

Natuurlijk kunt u er zelf ook van alles aan doen om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Onderhoud houten vloer Den Haag geeft enkele tips hiervoor:

  • Verwijder regelmatig stof en vuil;
  • Dweil de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
  • Geef de vloer een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Onderhoud houten vloer Den Haag de door ons aangedragen professional

Is uw vloer ook toe aan een goede onderhoudsbeurt? Ga dan voor onderhoud houten vloer Den Haag door de door ons aangedragen professional. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Vul vandaag nog ons contactformulier in of bel naar 0800 255 3733 voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606