0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Parket schuren

Er zijn verschillende redenen waarom u uw parketvloer wilt laten schuren. Zo kan de huidige vloer aan een opknapbeurt toe zijn, maar het kan ook zijn dat uw huidige vloer een waslaag heeft en u liever een gelakte vloer in huis wilt of dat u hem een totaal andere uitstraling wilt geven. Want naast een vrijwel kleurloze lak kunnen wij uw vloer ook een dekkende kleur geven, bijvoorbeeld wit, grijs of zwart.

Parket schuren zonder stof

Parket schuren is een specialistische klus. Om deze reden scholen wij ons voortdurend bij. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn omdat we werken met de nieuwste technieken en materialen. Wij werken tegenwoordig dan ook nagenoeg stofvrij, zodat u nadien niet eerst u hele woning hoeft schoon te maken.

Parket schuren en afwerken

Een houten vloer kan eigenlijk niet opgeleverd worden zonder afwerking. Dan is de vloer namelijk onbeschermd en zal deze snel beschadigen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten afwerking. Wij kunnen de vloer voor u schuren en lakken, maar ook oliën, in de was zetten of een dekkende laag geven. Met iedere manier van afwerking kunt u een bepaalde uitstraling creëren.

Zo zorgt een laklaag voor een wat luxere uitstraling doordat de vloer hier van gaat glanzen. Parket schuren en oliën creëert een natuurlijke uitstraling door zijn matte afwerking. Ook kunnen wij uw vloer in een dekkende kleur afwerken indien u dit wenst. Wanneer u twijfelt over welke afwerking het beste bij u past zullen wij daarin met u meedenken en van advies voorzien.

Parket schuren altijd mogelijk?

Wij kunnen elke mogelijke parketvloer schuren voor u. Wanneer het een echte houten vloer betreft maakt het niet uit of deze in een bepaald patroon is gelegd of dat het bijvoorbeeld lamelparket is. Zo lang de bovenlaag maar van hout is.

Parket schuren door de door ons aangedragen professional

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw parketvloer laten schuren door een erkend bedrijf? Plan dan een afspraak met ons in door te bellen naar 0800 255 3733. Met onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat wij uw vloer zo af kunnen leveren dat u er nog heel lang plezier van heeft.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606