085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Parket schuren

Er zijn verschillende redenen waarom u uw parketvloer wilt laten schuren. Zo kan de huidige vloer aan een opknapbeurt toe zijn, maar het kan ook zijn dat uw huidige vloer een waslaag heeft en u liever een gelakte vloer in huis wilt of dat u hem een totaal andere uitstraling wilt geven. Want naast een vrijwel kleurloze lak kunnen wij uw vloer ook een dekkende kleur geven, bijvoorbeeld wit, grijs of zwart.

Parket schuren zonder stof

Parket schuren is een specialistische klus. Om deze reden scholen wij ons voortdurend bij. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn omdat we werken met de nieuwste technieken en materialen. Wij werken tegenwoordig dan ook nagenoeg stofvrij, zodat u nadien niet eerst u hele woning hoeft schoon te maken.

Parket schuren en afwerken

Een houten vloer kan eigenlijk niet opgeleverd worden zonder afwerking. Dan is de vloer namelijk onbeschermd en zal deze snel beschadigen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten afwerking. Wij kunnen de vloer voor u schuren en lakken, maar ook oliën, in de was zetten of een dekkende laag geven. Met iedere manier van afwerking kunt u een bepaalde uitstraling creëren.

Zo zorgt een laklaag voor een wat luxere uitstraling doordat de vloer hier van gaat glanzen. Parket schuren en oliën creëert een natuurlijke uitstraling door zijn matte afwerking. Ook kunnen wij uw vloer in een dekkende kleur afwerken indien u dit wenst. Wanneer u twijfelt over welke afwerking het beste bij u past zullen wij daarin met u meedenken en van advies voorzien.

Parket schuren altijd mogelijk?

Wij kunnen elke mogelijke parketvloer schuren voor u. Wanneer het een echte houten vloer betreft maakt het niet uit of deze in een bepaald patroon is gelegd of dat het bijvoorbeeld lamelparket is. Zo lang de bovenlaag maar van hout is.

Parket schuren door de door ons aangedragen professional

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw parketvloer laten schuren door een erkend bedrijf? Plan dan een afspraak met ons in door te bellen naar 085 - 106 1600. Met onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat wij uw vloer zo af kunnen leveren dat u er nog heel lang plezier van heeft.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606