070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Parket schuren

Er zijn verschillende redenen waarom u uw parketvloer wilt laten schuren. Zo kan de huidige vloer aan een opknapbeurt toe zijn, maar het kan ook zijn dat uw huidige vloer een waslaag heeft en u liever een gelakte vloer in huis wilt of dat u hem een totaal andere uitstraling wilt geven. Want naast een vrijwel kleurloze lak kunnen wij uw vloer ook een dekkende kleur geven, bijvoorbeeld wit, grijs of zwart.

Parket schuren zonder stof

Parket schuren is een specialistische klus. Om deze reden scholen wij ons voortdurend bij. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn omdat we werken met de nieuwste technieken en materialen. Wij werken tegenwoordig dan ook nagenoeg stofvrij, zodat u nadien niet eerst u hele woning hoeft schoon te maken.

Parket schuren en afwerken

Een houten vloer kan eigenlijk niet opgeleverd worden zonder afwerking. Dan is de vloer namelijk onbeschermd en zal deze snel beschadigen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten afwerking. Wij kunnen de vloer voor u schuren en lakken, maar ook oliën, in de was zetten of een dekkende laag geven. Met iedere manier van afwerking kunt u een bepaalde uitstraling creëren.

Zo zorgt een laklaag voor een wat luxere uitstraling doordat de vloer hier van gaat glanzen. Parket schuren en oliën creëert een natuurlijke uitstraling door zijn matte afwerking. Ook kunnen wij uw vloer in een dekkende kleur afwerken indien u dit wenst. Wanneer u twijfelt over welke afwerking het beste bij u past zullen wij daarin met u meedenken en van advies voorzien.

Parket schuren altijd mogelijk?

Wij kunnen elke mogelijke parketvloer schuren voor u. Wanneer het een echte houten vloer betreft maakt het niet uit of deze in een bepaald patroon is gelegd of dat het bijvoorbeeld lamelparket is. Zo lang de bovenlaag maar van hout is.

Parket schuren door De vakman

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw parketvloer laten schuren door een erkend bedrijf? Plan dan een afspraak met ons in door te bellen naar 070 - 701 02 80. Met onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat wij uw vloer zo af kunnen leveren dat u er nog heel lang plezier van heeft.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging