070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Houten vloer schuren Den Haag

Heeft u een mooie houten vloer in uw woonkamer liggen, maar is deze toe aan een opknapbeurt? Een intens gebruikte houten vloer vertoont vaak lichte plekken en is niet meer mooi egaal van kleur. Een houten vloer schuren in Den Haag zorgt ervoor dat uw woning er weer strak en verzorgt uitziet. Uiteraard werken wij de vloer naar uw wens af met olie of lak. Houdt u van de look van een gebruikte vloer? Dan kunnen wij uw vloer ook netjes afwerken.

Wanneer een houten vloer schuren in Den Haag?
Is uw vloer versleten? Dan raden wij u aan uw vloer te laten schuren en af te laten werken. Vuil nestelt zich gemakkelijker in een versleten vloer. Het is dus verstandig om niet te lang te wachten met uw houten vloer of parket schuren. Ook indien u uw vloer een andere kleur wilt geven kunt u ervoor kiezen uw vloer te laten schuren. Het maakt daarbij niet uit wat voor houten vloer u heeft. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en behandelen alle soorten houten vloeren.

Houten vloer schuren Den Haag: eiken

Eikenhout is een veelgebruikte houtsoort voor de vloer en als vloer zeer geliefd in Nederland. Er zijn vele soorten eiken houten vloeren. Naast een eiken houten vloer schuren kunnen wij ook een nieuwe eiken houten vloer leggen. Wij zijn gespecialiseerd in het houten vloer schuren in Den Haag voor eiken, maar ook voor grenen en andere houtsoorten.

Houten vloer schuren Den Haag: grenen

Een grenen vloer is een zachtere houtsoort dan eikenhout en slijt sneller. Om slijtage zo veel mogelijk te beperken is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Geoliede grenen vloeren – en overigens alle geoliede vloeren – hebben iets meer onderhoud nodig dan gelakte vloeren. Olie zorgt niet, zoals lak, voor een harde beschermlaag, waardoor deze sneller slijt. Wilt u een grenen vloer schuren en afwerken, maar twijfelt u of uw kennis toereikend is? Zoals gezegd zijn wij gespecialiseerd in houten vloer schuren in Den Haag voor grenen, maar ook voor andere houtsoorten.

Houten vloer schuren en lakken

Ook voor de afwerking van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Na het schuren komen er twee tot drie laklagen op de vloer. Naast de afwerking moet u ook rekenen op een rusttijd van 24 uur, zodat de laklaag voldoende kan uitharden voordat deze weer gebruikt wordt. De duur van een houten vloer schuren en lakken is daarnaast uiteraard ook afhankelijk van het oppervlak en de staat van uw vloer. Wij komen graag bij u langs om kennis met u te maken en uw vloer te bespreken. Indien gewenst maken wij een offerte voor u op waarin alle details helder beschreven zijn.

Houten vloer schuren Den Haag De vakman

Kiest u voor een houten vloer schuren in Den Haag door De vakman? Wij zorgen voor:

 • een mobiele opslag voor uw meubels voor de deur;
 • een droge en veilige opslag voor uw meubels;
 • een afwerking met bewezen kwalitatief hoogwaardige producten;
 • een afwerking in de door u gewenste kleur.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of raadpleeg de veelgestelde vragen. U kunt ons bellen op 070 - 701 02 80 of ons contactformulier

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging