0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Houten vloer schuren Den Haag

Heeft u een mooie houten vloer in uw woonkamer liggen, maar is deze toe aan een opknapbeurt? Een intens gebruikte houten vloer vertoont vaak lichte plekken en is niet meer mooi egaal van kleur. Een houten vloer schuren in Den Haag zorgt ervoor dat uw woning er weer strak en verzorgt uitziet. Uiteraard werken wij de vloer naar uw wens af met olie of lak. Houdt u van de look van een gebruikte vloer? Dan kunnen wij uw vloer ook netjes afwerken.

Wanneer een houten vloer schuren in Den Haag?
Is uw vloer versleten? Dan raden wij u aan uw vloer te laten schuren en af te laten werken. Vuil nestelt zich gemakkelijker in een versleten vloer. Het is dus verstandig om niet te lang te wachten met uw houten vloer of parket schuren. Ook indien u uw vloer een andere kleur wilt geven kunt u ervoor kiezen uw vloer te laten schuren. Het maakt daarbij niet uit wat voor houten vloer u heeft. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en behandelen alle soorten houten vloeren.

Houten vloer schuren Den Haag: eiken

Eikenhout is een veelgebruikte houtsoort voor de vloer en als vloer zeer geliefd in Nederland. Er zijn vele soorten eiken houten vloeren. Naast een eiken houten vloer schuren kunnen wij ook een nieuwe eiken houten vloer leggen. Wij zijn gespecialiseerd in het houten vloer schuren in Den Haag voor eiken, maar ook voor grenen en andere houtsoorten.

Houten vloer schuren Den Haag: grenen

Een grenen vloer is een zachtere houtsoort dan eikenhout en slijt sneller. Om slijtage zo veel mogelijk te beperken is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Geoliede grenen vloeren – en overigens alle geoliede vloeren – hebben iets meer onderhoud nodig dan gelakte vloeren. Olie zorgt niet, zoals lak, voor een harde beschermlaag, waardoor deze sneller slijt. Wilt u een grenen vloer schuren en afwerken, maar twijfelt u of uw kennis toereikend is? Zoals gezegd zijn wij gespecialiseerd in houten vloer schuren in Den Haag voor grenen, maar ook voor andere houtsoorten.

Houten vloer schuren en lakken

Ook voor de afwerking van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Na het schuren komen er twee tot drie laklagen op de vloer. Naast de afwerking moet u ook rekenen op een rusttijd van 24 uur, zodat de laklaag voldoende kan uitharden voordat deze weer gebruikt wordt. De duur van een houten vloer schuren en lakken is daarnaast uiteraard ook afhankelijk van het oppervlak en de staat van uw vloer. Wij komen graag bij u langs om kennis met u te maken en uw vloer te bespreken. Indien gewenst maken wij een offerte voor u op waarin alle details helder beschreven zijn.

Houten vloer schuren Den Haag de door ons aangedragen professional

Kiest u voor een houten vloer schuren in Den Haag door de door ons aangedragen professional? Wij zorgen voor:

  • een mobiele opslag voor uw meubels voor de deur;
  • een droge en veilige opslag voor uw meubels;
  • een afwerking met bewezen kwalitatief hoogwaardige producten;
  • een afwerking in de door u gewenste kleur.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of raadpleeg de veelgestelde vragen. U kunt ons bellen op 0800 255 3733 of ons contactformulier

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606