085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Vloer schuren Den Haag

Is uw vloer dof of vol krassen? Dan is het waarschijnlijk tijd om deze te schuren! Door de vloer in zijn geheel te schuren en af te werken wordt uw vloer weer als vanouds.

Vloersoort

In principe kan iedere parketvloer geschuurd worden, maar het is wel afhankelijk van de dikte van het hout of de toplaag. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te inspecteren.

Vloer schuren en oliën

De meeste vloeren kunnen wij binnen één dag voor u schuren. Hiervoor gebruiken we eerst schuurmateriaal met korrel 40, om vervolgens de behandeling nogmaals te doen met korrel 80 en 120. Daarna polijsten we de vloer om vervolgens de vloer af te werken met lak of olie. Olie hoeft vaak maar één keer aangebracht te worden, lak moet drie keer worden aangebracht. Tussen de tweede en de derde laag wordt er dan nogmaals geschuurd. Als wij een vloer schuren, dan doet we dat stofvrij. Zo komt niet uw hele huis onder een laag stof te zitten.

Vloer laten schuren door een specialist

Wilt u uw vloer laten schuren en lakken? Of bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 1600. Wilt u weten wat uw klus gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606