0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Vloer schuren Den Haag

Is uw vloer dof of vol krassen? Dan is het waarschijnlijk tijd om deze te schuren! Door de vloer in zijn geheel te schuren en af te werken wordt uw vloer weer als vanouds.

Vloersoort

In principe kan iedere parketvloer geschuurd worden, maar het is wel afhankelijk van de dikte van het hout of de toplaag. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te inspecteren.

Vloer schuren en oliën

De meeste vloeren kunnen wij binnen één dag voor u schuren. Hiervoor gebruiken we eerst schuurmateriaal met korrel 40, om vervolgens de behandeling nogmaals te doen met korrel 80 en 120. Daarna polijsten we de vloer om vervolgens de vloer af te werken met lak of olie. Olie hoeft vaak maar één keer aangebracht te worden, lak moet drie keer worden aangebracht. Tussen de tweede en de derde laag wordt er dan nogmaals geschuurd. Als wij een vloer schuren, dan doet we dat stofvrij. Zo komt niet uw hele huis onder een laag stof te zitten.

Vloer laten schuren door een specialist

Wilt u uw vloer laten schuren en lakken? Of bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733. Wilt u weten wat uw klus gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606