070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Houten vloer renoveren in Den Haag

Een houten vloer renoveren is in veel gevallen een effectieve en voordelige keuze ten opzichte van vervanging van de gehele vloer. Ook wanneer uw vloer versleten lijkt, is deze middels renovatie vaak nog in de authentieke staat te herstellen. Onze werkzaamheden zorgen ervoor dat uw kapotte of versleten vloer er weer als nieuw uitziet. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vloerrenovatie? Bel ons direct op 070 - 701 02 80.

Hout is een materiaal dat ‘leeft’; het kan uitzetten, inkrimpen en verkleuren. Dit maakt hout authentiek en geliefd, maar ook kwetsbaar. Dagelijks gebruik van uw vloer zorgt voor slijtage of zelfs beschadiging van het materiaal. Het grootste voordeel van hout is dat het ook op allerlei manieren bewerkt kan worden. Het is dik genoeg om meerdere keren te schuren, waardoor de levensduur prima is. Hierdoor is het zelfs mogelijk zwaar beschadigde houten vloeren op te knappen.

Schade aan uw houten vloer herstellen

De meeste schade en slijtage aan houten vloeren is weg te werken door het hout op te schuren middels speciale machines. Vaak komt slijtage voor op plekken die het vaakst gebruikt worden, zoals de vloer rondom uw eettafel. Bij een algehele vloerrenovatie zorgen we ervoor dat de complete vloer wordt meegenomen, waardoor deze een strakke en egale afwerking krijgt.

Aansluiten lakken of oliën we de vloer. Dit verzorgt het hout en is bepalend voor het uiterlijk van de vloer; hierbij heeft u diverse mogelijkheden in tinten. U kunt ervoor kiezen om uw vloer in originele staat te herstellen of juist een andere afwerking toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor extra glans of een frisse nieuwe kleur.

Houten vloer deels vervangen

Informeer wanneer uw vloer zijn beste tijd heeft gehad altijd naar de mogelijkheden van vloerrenovatie. Zelfs wanneer er gaten aanwezig zijn of verrotting plaatsvindt kan deze methode toegepast worden. Wij kunnen bijvoorbeeld een deel van uw houten plankenvloer renoveren. In dat geval vervangen wij één plank of meerdere vierkante meters en zorgen we door middel van aanhelen dat het nieuwe deel naadloos aansluit op uw huidige vloer.

Bel ons op 070 - 701 02 80 of vul het contactformulier in voor een offerte. Wij komen graag bij u langs in Den Haag voor renovatie houten vloer.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging