0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Houten vloer renoveren in Den Haag

Een houten vloer renoveren is in veel gevallen een effectieve en voordelige keuze ten opzichte van vervanging van de gehele vloer. Ook wanneer uw vloer versleten lijkt, is deze middels renovatie vaak nog in de authentieke staat te herstellen. Onze werkzaamheden zorgen ervoor dat uw kapotte of versleten vloer er weer als nieuw uitziet. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vloerrenovatie? Bel ons direct op 0800 255 3733.

Hout is een materiaal dat ‘leeft’; het kan uitzetten, inkrimpen en verkleuren. Dit maakt hout authentiek en geliefd, maar ook kwetsbaar. Dagelijks gebruik van uw vloer zorgt voor slijtage of zelfs beschadiging van het materiaal. Het grootste voordeel van hout is dat het ook op allerlei manieren bewerkt kan worden. Het is dik genoeg om meerdere keren te schuren, waardoor de levensduur prima is. Hierdoor is het zelfs mogelijk zwaar beschadigde houten vloeren op te knappen.

Schade aan uw houten vloer herstellen

De meeste schade en slijtage aan houten vloeren is weg te werken door het hout op te schuren middels speciale machines. Vaak komt slijtage voor op plekken die het vaakst gebruikt worden, zoals de vloer rondom uw eettafel. Bij een algehele vloerrenovatie zorgen we ervoor dat de complete vloer wordt meegenomen, waardoor deze een strakke en egale afwerking krijgt.

Aansluiten lakken of oliën we de vloer. Dit verzorgt het hout en is bepalend voor het uiterlijk van de vloer; hierbij heeft u diverse mogelijkheden in tinten. U kunt ervoor kiezen om uw vloer in originele staat te herstellen of juist een andere afwerking toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor extra glans of een frisse nieuwe kleur.

Houten vloer deels vervangen

Informeer wanneer uw vloer zijn beste tijd heeft gehad altijd naar de mogelijkheden van vloerrenovatie. Zelfs wanneer er gaten aanwezig zijn of verrotting plaatsvindt kan deze methode toegepast worden. Wij kunnen bijvoorbeeld een deel van uw houten plankenvloer renoveren. In dat geval vervangen wij één plank of meerdere vierkante meters en zorgen we door middel van aanhelen dat het nieuwe deel naadloos aansluit op uw huidige vloer.

Bel ons op 0800 255 3733 of vul het contactformulier in voor een offerte. Wij komen graag bij u langs in Den Haag voor renovatie houten vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606