0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Vloerrenovatie in Den Haag

Is uw vloer dof en versleten? Of wilt u een andere afwerking voor uw vloer zodat deze een geheel andere uitstraling krijgt? Dan zit u in de regio Den Haag goed bij de vloerexperts van de door ons aangedragen professional.

Bij een lelijke oude vloer denken de meeste mensen al snel na over de aanschaf van een nieuwe vloer. Wat veel mensen niet weten is dat we zelfs van de oudste en lelijkste vloer vaak weer een hele mooie vloer kunnen maken. Zo goed als nieuw! U kunt ervoor kiezen om de vloer in de oude staat te laten herstellen of juist op geheel andere wijze te laten afwerken, in iedere kleur die u wenst.

Renovatie laat u uitvoeren door de specialist

Vloerrenovatie is een specialistische klus en kan daarom het beste worden uitgevoerd door een professional. Anders loopt u kans op kieren, gaten en ongelijkheid in hoogte of in kleur.

Schadeherstel

Ook bij schade aan uw vloer door bijvoorbeeld lekkage of het laten vallen van een zwaar voorwerp kunt u onze vakmannen inschakelen. We kunnen vaak delen van de vloer herstellen, zodat het geheel weer een mooie uitstraling krijgt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606