0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Vloer oliën in Den Haag

In plaats van lakken kiest men steeds vaker voor vloer oliën. Met olie behoudt de vloer haar originele contouren en dat zorgt voor een authentieke uitstraling. In combinatie met een eikenhoutenvloer heeft u daardoor fraaie mogelijkheden. Een vloer vormt de basis van iedere woning en dus is het interessant om de vloer regelmatig te onderhouden. Kiest u voor vloerolie, dan vereist dit ook meer onderhoud ten opzichte van een laklaag. Daarbij heeft u nog de mogelijkheid te kiezen voor hardwex olie, welke minder onderhoud vereist door het toegevoegde lak-bestandsdeel.

Parketvloer in de olie zetten

Voor het professioneel oliën van een houten vloer kunt u het beste een vakman inschakelen. Vooral bij het type vloeren met veel noesten en nerven is dit een secure klus. Bij het verkeerd aanbrengen zakt de olie door de vloer en dit leidt ertoe dat u volledig opnieuw moet beginnen. Hoewel vloer oliën dus een behoorlijke klus is, heeft het ook een groot aantal bijkomende voordelen:

  • De vloer is goed beschermd tegen krassen en vocht.
  • Olie droogt sneller dan was of lak en is ook gefaseerd aan te brengen.
  • Kleine beschadigingen zijn makkelijk weg te werken door wat extra olie of pasta toe te voegen.
  • Olie laat de natuurlijke uitstraling van de vloer het beste tot zijn recht komen.
  • Een geoliede vloer heeft weinig onderhoud nodig.

Deze voordelen maken het oliën van uw houten vloer een keurige investering. Een oudere, beschadigde parketvloer in de olie zetten kan ook een verrassend effect hebben. Een vloer die u misschien zou afschrijven wordt zo weer in ere hersteld en krijgt een fraaie look. Dit is natuurlijk interessanter dan de keuze voor een volledig nieuwe vloer.

Oliën houten vloer

Laat uw houten vloer oliën door de vloerspecialisten van de door ons aangedragen professional en geniet van een vloer die lang mooi blijft. Neem vrijblijvend contact op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606