070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Parket leggen in Den Haag

Voor parket leggen in Den Haag bent u bij van Mierlo Parket aan het juiste adres. Is uw oude vloer aan vervanging toe of heeft u een nieuw huis gekocht en is uw oog gevallen op een mooie parketvloer? Parket is een zeer geliefd type vloer en kent tevens veel voordelen. Het parket heeft de authentieke uitstraling van houten vloerdelen en is gebruiksvriendelijk. Zo bestaat lamelparket bijvoorbeeld uit verschillende lagen die de werking van het hout tegengaan. Lamelparket leggen wordt op die manier makkelijker en kan, in tegenstelling tot een massieve vloer, ook in grotere ruimtes worden gelegd.

Bent u benieuwd naar de overige kenmerken van een parketvloer of wilt u parket laten leggen in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Uw vloerspecialist in parket leggen

Zoekt u een ervaren parketlegger die het beste uit het materiaal haalt en uw woning optisch groter kan laten lijken? Wij houden onze kennis van vloeren altijd up-to-date en beschouwen elke vloerenklus als een creatief project. Wij houden rekening met de luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning. Deze factoren hebben namelijk een groot effect op het hout. Onder invloed van temperatuur en luchtvochtigheid zet hout uit of krimpt het hout. Wij zorgen ervoor dat u niet met kromme planken komt te zitten of scheuren in uw vloer krijgt.

Parket leggen in Den Haag

Laat de plaatsing van een parketvloer aan De vakman over. Dankzij onze kennis en ervaring garanderen we u van de hoogste kwaliteit. Of u nou kiest voor lamelparket of fineerparket; wij staan in Den Haag en omstreken voor u klaar. Uw wensen staan in ons werk centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken op 070 - 701 02 80 of via het contactformulier op de website.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging