085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Ruim aanbod lamelparket in Den Haag

Naast massief hout bieden wij ook een ruime keuze aan lamelparket. Dit zijn houten vloerdelen die bestaan uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit massief hout. Dit is vaak eiken, maar kan ook uit bijvoorbeeld Notenhout of Jatoba bestaan. De onderlaag wordt gemaakt van Berken multiplex. Deze twee lagen worden aan elkaar gelijmd. Doordat de onderste laag van lamelparket niet te zien is bij een goed gelegde vloer, is deze niet van massief hout te onderscheiden. Lamelparket heeft als voordeel dat het zwevend kan worden gelegd en, in tegenstelling tot veel massief hout, zeer geschikt is voor vloerverwarming.

Nauwkeurig proces

Ons lamelparket komt tot stand via een nauwkeurig proces waarbij de kwaliteit altijd goed in de gaten wordt gehouden. De ruwe houtdelen die wij inkopen bij leveranciers in Nederland en België wordt duurzaam gezaagd, gedroogd en geschaafd in onze schaverij in Nederland. De lagen worden watervast met elkaar verlijmd en vervolgens onder grote druk samengeperst tot een geheel. Tenslotte wordt de bovenste laag afgewerkt met een slijtvaste olielaag in elke door u gewenste kleur.

Advies van de specialist

Wij zijn in de regio Den Haag al jarenlang specialist op het gebied van houten en lamelparket vloeren. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Bel 085 - 106 1600 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606