0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Ruim aanbod lamelparket in Den Haag

Naast massief hout bieden wij ook een ruime keuze aan lamelparket. Dit zijn houten vloerdelen die bestaan uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit massief hout. Dit is vaak eiken, maar kan ook uit bijvoorbeeld Notenhout of Jatoba bestaan. De onderlaag wordt gemaakt van Berken multiplex. Deze twee lagen worden aan elkaar gelijmd. Doordat de onderste laag van lamelparket niet te zien is bij een goed gelegde vloer, is deze niet van massief hout te onderscheiden. Lamelparket heeft als voordeel dat het zwevend kan worden gelegd en, in tegenstelling tot veel massief hout, zeer geschikt is voor vloerverwarming.

Nauwkeurig proces

Ons lamelparket komt tot stand via een nauwkeurig proces waarbij de kwaliteit altijd goed in de gaten wordt gehouden. De ruwe houtdelen die wij inkopen bij leveranciers in Nederland en België wordt duurzaam gezaagd, gedroogd en geschaafd in onze schaverij in Nederland. De lagen worden watervast met elkaar verlijmd en vervolgens onder grote druk samengeperst tot een geheel. Tenslotte wordt de bovenste laag afgewerkt met een slijtvaste olielaag in elke door u gewenste kleur.

Advies van de specialist

Wij zijn in de regio Den Haag al jarenlang specialist op het gebied van houten en lamelparket vloeren. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Bel 0800 255 3733 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606