0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Houten vloer leggen in Den Haag

Een massieve houten vloer zorgt niet alleen voor een warme, authentieke uitstraling, maar is ook nog eens de meest duurzame keuze die u kunt maken wat betreft vloeren. Een typische houten vloer bestaat uit planken die tussen de 18 en de 22 mm dik zijn. De houtsoort loopt uiteen van Eiken of Noten tot bijvoorbeeld Jatoba of Robijn. Hout kan onder invloed van bepaalde weersomstandigheden gaan werken en wordt daarom meestal niet zwevend maar vast gelegd. Bij eiken vloer leggen moet met andere eigenschappen van het hout rekening worden gehouden dan bij grenen. Zorg dat u met de juiste informatie aan de slag gaat, of schakel een vloerlegger in.

Plankenvloer leggen in een patroon

Naast de reguliere legmethode, kunt u bij het leggen van houten vloeren ook kiezen voor een specifiek patroon. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een visgraat patroon, kopshouten vloeren, een hongaarse punt patroon of voor extra brede massieve onderdelen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor verouderde houten vloeren te kiezen. Deze vloerdelen worden gedroogd, waardoor noesten en scheurtjes duidelijker zichtbaar worden en de vloer een “geleefde” indruk geeft.

Uw specialist in houten vloeren in Den Haag

Wilt u uw houten vloer vervangen maar weet u zelf niet welk type houten vloer u moet kiezen? Of wilt u hulp bij het inmeten en leggen? Dan bent u in Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen allerlei houtsoorten, zoals een eikenhouten vloer leggen. Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom via 0800 255 3733 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606