085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Houten vloer leggen in Den Haag

Een massieve houten vloer zorgt niet alleen voor een warme, authentieke uitstraling, maar is ook nog eens de meest duurzame keuze die u kunt maken wat betreft vloeren. Een typische houten vloer bestaat uit planken die tussen de 18 en de 22 mm dik zijn. De houtsoort loopt uiteen van Eiken of Noten tot bijvoorbeeld Jatoba of Robijn. Hout kan onder invloed van bepaalde weersomstandigheden gaan werken en wordt daarom meestal niet zwevend maar vast gelegd. Bij eiken vloer leggen moet met andere eigenschappen van het hout rekening worden gehouden dan bij grenen. Zorg dat u met de juiste informatie aan de slag gaat, of schakel een vloerlegger in.

Plankenvloer leggen in een patroon

Naast de reguliere legmethode, kunt u bij het leggen van houten vloeren ook kiezen voor een specifiek patroon. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een visgraat patroon, kopshouten vloeren, een hongaarse punt patroon of voor extra brede massieve onderdelen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor verouderde houten vloeren te kiezen. Deze vloerdelen worden gedroogd, waardoor noesten en scheurtjes duidelijker zichtbaar worden en de vloer een “geleefde” indruk geeft.

Uw specialist in houten vloeren in Den Haag

Wilt u uw houten vloer vervangen maar weet u zelf niet welk type houten vloer u moet kiezen? Of wilt u hulp bij het inmeten en leggen? Dan bent u in Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen allerlei houtsoorten, zoals een eikenhouten vloer leggen. Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom via 085 - 106 1600 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606