0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Nieuwe vloer laten leggen in Den Haag

Een nieuwe vloer leggen, voor sommigen een makkelijke klus, voor anderen een langslepend proces. Dit hangt natuurlijk ook af van het type vloer dat u wilt leggen. Laminaat is vrij gemakkelijk te leggen, daarna komt lamelparket wat voor de meeste doe-het-zelvers ook nog prima te doen is. Een massieve houten vloer daarentegen vergt toch wat meer kennis en kunde en kunt u daarom  het beste aan een specialist overlaten.

Voorinspectie

Voordat wij uw oude vloer vervangen voeren wij eerst een voorinspectie uit. Tijdens deze inspectie controleren we de oppervlakte, de relatieve vochtigheid, de temperatuur en het vochtpercentage en de staat van de ondervloer. 

Leveren, vloer leggen en afwerken

Het leveren, leggen en afwerken van uw vloer kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gediplomeerde vloerspecialisten. Wij adviseren u gericht en plaatsen uw nieuwe vloer geheel naar wens. Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers, waardoor uw rechten optimaal vertegenwoordigd zijn. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Eiken vloer / Eikenhouten vloer
  • Grenen vloer
  • Parket
  • Massief houten vloer / plankenvloer
  • Lamelparket

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606