085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Nieuwe vloer laten leggen in Den Haag

Een nieuwe vloer leggen, voor sommigen een makkelijke klus, voor anderen een langslepend proces. Dit hangt natuurlijk ook af van het type vloer dat u wilt leggen. Laminaat is vrij gemakkelijk te leggen, daarna komt lamelparket wat voor de meeste doe-het-zelvers ook nog prima te doen is. Een massieve houten vloer daarentegen vergt toch wat meer kennis en kunde en kunt u daarom  het beste aan een specialist overlaten.

Voorinspectie

Voordat wij uw oude vloer vervangen voeren wij eerst een voorinspectie uit. Tijdens deze inspectie controleren we de oppervlakte, de relatieve vochtigheid, de temperatuur en het vochtpercentage en de staat van de ondervloer. 

Leveren, vloer leggen en afwerken

Het leveren, leggen en afwerken van uw vloer kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gediplomeerde vloerspecialisten. Wij adviseren u gericht en plaatsen uw nieuwe vloer geheel naar wens. Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers, waardoor uw rechten optimaal vertegenwoordigd zijn. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Eiken vloer / Eikenhouten vloer
  • Grenen vloer
  • Parket
  • Massief houten vloer / plankenvloer
  • Lamelparket

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606