070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Houten vloer lakken in Den Haag

Een houten vloer lakken zorgt ervoor dat deze een geheel nieuwe dimensie krijgt. Dit type vloer is vaak de blikvanger in huis en daarom is de keuze voor een specifiek type lak bepalend voor de sfeer. Zo kan de lak een donkere look geven, maar ook een natuurlijk zachte kleur. Houten vloer zijn zeer geschikt voor onderhoud, zeker die met een ruime toplaag, waardoor u ook in de loop der jaren nog kan kiezen voor een nieuwe kleur lak. Door de wieltjes onder een stoel of dagelijks gebruik is de houten vloer echter ook kwetsbaar; goed onderhoud middels een afwerklaag is daarom van belang.

De vloer lakken en schuren

De vloer lakken betekent dat er een nieuwe toplaag wordt aangebracht, welke als een beschermlaag dien tegen allerlei elementen die uw vloer kunnen beschadigen. Hakken, spelende huisdieren en schuivende meubels vragen om een hoge weerstand van de vloer. Een goede beschermlaag is daarom geen overbodige luxe. Een laklaag is tevens duurzaam en kan jaren meegaan, simpelweg door eens per week of twee weken te stofzuigen. Als de toplaag op diverse plekken haar eigen kleur heeft verloren, dan is het mogelijk om de toplaag van het hout eraf te schuren met een schuurmachine. Na het schuren wordt dan een nieuwe laklaag aangebracht.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Ook wanneer u de huidige kleur van uw parket niet (meer) mooi vindt kunt u de vloer lakken. Veel mensen die verhuizen naar een ouder huis kiezen hier bijvoorbeeld voor. Door het gebruik van een bepaalde lak kan uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder gemaakt worden. De kleur van de vloer kan de lichtintensiteit en het ruimtegevoel van een kamer drastisch veranderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met van Mierlo Parket.

Vloer lakken in Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw houten vloer lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 - 701 02 80 voor meer informatie of een afspraak.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging