0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Houten vloer lakken in Den Haag

Een houten vloer lakken zorgt ervoor dat deze een geheel nieuwe dimensie krijgt. Dit type vloer is vaak de blikvanger in huis en daarom is de keuze voor een specifiek type lak bepalend voor de sfeer. Zo kan de lak een donkere look geven, maar ook een natuurlijk zachte kleur. Houten vloer zijn zeer geschikt voor onderhoud, zeker die met een ruime toplaag, waardoor u ook in de loop der jaren nog kan kiezen voor een nieuwe kleur lak. Door de wieltjes onder een stoel of dagelijks gebruik is de houten vloer echter ook kwetsbaar; goed onderhoud middels een afwerklaag is daarom van belang.

De vloer lakken en schuren

De vloer lakken betekent dat er een nieuwe toplaag wordt aangebracht, welke als een beschermlaag dien tegen allerlei elementen die uw vloer kunnen beschadigen. Hakken, spelende huisdieren en schuivende meubels vragen om een hoge weerstand van de vloer. Een goede beschermlaag is daarom geen overbodige luxe. Een laklaag is tevens duurzaam en kan jaren meegaan, simpelweg door eens per week of twee weken te stofzuigen. Als de toplaag op diverse plekken haar eigen kleur heeft verloren, dan is het mogelijk om de toplaag van het hout eraf te schuren met een schuurmachine. Na het schuren wordt dan een nieuwe laklaag aangebracht.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Ook wanneer u de huidige kleur van uw parket niet (meer) mooi vindt kunt u de vloer lakken. Veel mensen die verhuizen naar een ouder huis kiezen hier bijvoorbeeld voor. Door het gebruik van een bepaalde lak kan uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder gemaakt worden. De kleur van de vloer kan de lichtintensiteit en het ruimtegevoel van een kamer drastisch veranderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.

Vloer lakken in Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw houten vloer lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606