085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Parket Den Haag

Bent u opzoek naar een vakman die alles omtrent parket in Den Haag kan regelen? Dan zit u goed bij de door ons aangedragen professional. Wij kunnen zowel uw parketvloer leggen als uw parket onderhouden. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. Of het nu gaat om het opknappen of het leggen van nieuw parket, wij luisteren naar uw wensen en staan u bij met gedegen advies zodat we samen tot de beste oplossing komen. Wij vinden het belangrijk om het resultaat naar tevredenheid af te leveren. U als klant, de nieuwste producten en technieken hebben wij dan ook hoog in het vaandel. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij erkend CBW lid. Zoekt u een parketteur in Den Haag dan zit goed bij de door ons aangedragen professional.

Parket Den Haag leggen

Wilt u graag nieuw parket in Den Haag laten leggen dan is het goed om u eerst te oriënteren op de diverse mogelijkheden. Parket is namelijk niet één type plank van één houtsoort. Binnen parket heeft u de keuze uit lamelparket, de duoplank, traditioneel parket en massief parket. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten. Hieronder leggen we de verschillende soorten parket kort voor u toe.

Parket Den Haag: lamelparket

Eén van de keuzes die wij aanbieden voor parket Den Haag is lamelparket. Lamelparket bestaat niet zoals massief parket uit één plank, maar uit drie lagen hout die zijn verlijmd; een onderlaag evenwijdig aan de hardhouten toplaag met daartussen een houten laag die die er haaks op staat. Dit maakt het een uiterst stabiel product. Het parket is leverbaar in vele houtsoorten, waarvan de meest gebruikte houtsoort eikenhout is. Verder zijn de planken altijd 14 millimeter dik, maar in diverse breedtes beschikbaar. Lamelparket kunnen wij zowel zwevend als verlijmd bij u thuis leggen, ook in combinatie met vloerverwarming. De meeste fabrieken leveren lamelparket dat al is afgewerkt met een lak of olielaag, maar wij kunnen de vloer ook onbehandeld afleveren of met een afwerking naar keuze.

Parket Den Haag: duoplank

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat parket Den Haag: duoplank uit twee planken. Een onderlaag van multiplex en een toplaag van massief hout van 4 millimeter dik. Wij bieden u een breed scala aan duoplank vloeren, die wij zowel zwevend als verlijmd kunnen leggen. Zo kunnen wij een onbehandelde duoplank vloer voor u leggen die wij afwerken met een lak, olie of verf, maar leggen wij ook kant-en-klaar duoplank vloeren. Deze planken zijn al afgewerkt in de fabriek met een olie of lak. Wij kunnen een duoplank vloer over de lengte of breedte van uw woning leggen, maar bijvoorbeeld ook in visgraat of Hongaarse punt.

Parket Den Haag: traditioneel parket

Wilt u gaan voor de echte authentieke uitstraling? Laat dan parket Den Haag traditioneel parket bij u thuis leggen. Traditioneel parket heet ook wel tapisparket, wat tapijt betekent. De vloer dankt zijn naam aan de manier waarop hij gelegd wordt: als een soort van tapijt wordt de vloer gelijmd of vernageld op een tussenvloer van spaanplaat of eiken. Het grootste voordeel van traditioneel parket is de duurzaamheid. Door zijn dikte kan de vloer meermaals geschuurd worden waardoor deze wel 100 jaar mee kan gaan. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 40 houtsoorten en kunnen wij de vloer in diverse patronen bij u leggen. Zo kunt u denken aan een visgraat patroon, Weense- of Hongaarse punt, een blokpatroon of iets geheel eigens. Door de vele houtsoorten kunnen we ook een patroon speciaal voor u verzinnen. Ook in de afwerking heeft u meerdere keuzes. Zo kunnen wij uw vloer afwerken met olie, was, hardwaxolie of lak.
Een echte tapisparketvloer herkent u aan de gevulde nagelgaatjes, al vallen deze natuurlijk niet op. Tegenwoordig kunt u traditioneel parket ook laten verlijmen zodat deze spijkergaatjes niet ontstaan, mocht u hier niet van houden.

Parket Den Haag: massief parket

Het laatste type parketvloer dat parket Den Haag voor u legt is massief parket. Massief parket, ook wel planchettes genoemd, leveren wij in twee soorten; massief parket eiken en massief bamboeparket. Massief eiken parket kent een rustieke uitvoering, wat wil zeggen dat de planken noesten bevatten. We kunnen deze vloer op verschillende manieren afwerken. Bamboeparket is slechts leverbaar in twee kleuren; naturel en caramel. Naast de uitstraling zitten er ook nog enkele technische verschillen tussen de twee soorten massief parket. Waar eiken 10 millimeter dik is en de planken een vaste afmeting van 60 bij 300 millimeter hebben is bamboeparket 15 millimeter dik en 96 bij 960 millimeter. Ook het leggen verschilt. Eiken parket kunnen we in diverse vormen patronen leggen, maar leggen wij enkel verlijmd. Bamboeparket kan naast verlijmd worden ook zwevend worden gelegd.

Parket Den Haag keuzes

U heeft bij de door ons aangedragen professional voor parket in Den Haag meerdere keuzes. U kunt zich vooraf oriënteren door te kijken naar afbeeldingen van de diverse parket typen en te kijken wat bij u past, maar u bent ook welkom in onze winkel in Wassenaar. Hier hebben we vele voorbeelden voor u tentoon gesteld en kunnen we u direct voorzien van goed advies. We combineren uw wensen voor uitstraling met de wensen voor onderhoud en functie van de vloer. Zo weet u dat u altijd bij de voor u meest geschikte parketvloer uitkomt.

Parket Den Haag onderhouden

Naast het leggen van houten vloeren kunt u ons ook uw parket in Den Haag laten onderhouden. Wij kunnen zowel uw vloer reinigen en afwerken als uw houten vloer schuren en vervolgens oliën, lakken of verven in een kleur naar keuze. Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden, maar we staan u ook altijd graag te woord.

Parket Den Haag de door ons aangedragen professional

Wilt u ook een nieuwe parketvloer laten leggen of wilt u uw huidige parketvloer laten behandelen? Schakel dan voor parket Den Haag de door ons aangedragen professional in. Wij zijn dé specialist op het gebied van houten vloeren in Den Haag en wijde omgeving. U kunt een afspraak met ons inplannen door te bellen naar 085 - 106 1600 of ons contactformulier invullen voor meer informatie. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606