0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Eikenhouten vloer Den Haag

Bent u zich aan het oriënteren op een eikenhouten vloer in Den Haag? de door ons aangedragen professional staat u graag bij met vakkundig advies. Ook op het gebied van een eikenhouten vloer Den Haag heeft u meerdere keuzes. De diverse soorten verschillen onderling van kleur, nerf en aantal noesten. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit meerdere legpatronen. Afhankelijk van uw wensen en de uitstraling die u in uw woning of bedrijfspand wilt komen we samen tot de juiste keuze voor een eikenhouten vloer.

Eikenhouten vloer Den Haag mogelijkheden

Ieder type eikenhouten vloer kunt u in meerdere uitvoeringen verkrijgen. Zo kunt u gaan voor een massief houten vloer, een multiplank vloer ook wel lamelparket genoemd of duoplank vloer. De benaming zegt eigenlijk al wat het inhoudt. Een massief eikenhouten vloer bestaat volledig uit eikenhout terwijl een duoplank en multiplank uit meerdere lagen bestaan. Een duoplank bestaat uit twee lagen, waarbij de onderlaag is gemaakt van multiplex en de toplaag bestaat uit massief eikenhout. Een multiplank bestaat uit drie delen, een onderlaag, houten tussenlaag en hardhouten toplaag van 4 millimeter welke is afgewerkt met een olie of lak. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u hier een keuze uit maken.

Eikenhouten vloer Den Haag soorten

Weet u wat voor type eikenhouten vloer u wilt? Dan heeft u vervolgens de keuze uit meerdere eikenhouten vloer Den Haag soorten. Welke uitstraling u wilt in uw woning is hierbij de grootste beslissende factor, gezien het allen goede eikenhouten vloeren zijn.

Eikenhouten vloer: Frans eiken

De populairste eikenhouten vloer is Frans eiken. Hij dankt zijn populariteit aan zijn zachte cognackleur waarmee een warme uitstraling wordt gecreëerd. Wanneer u een rustige uitstraling wilt gaat u voor de rustieke Franks eiken vloer, welke minder en kleinere noesten heeft. Zo blijft de tekening minimaal. Wilt u meer noesten in uw vloer hebben en dus een wat drukkere tekening, dan kunt u kiezen voor een klassieke Frans eikenhouten vloer.

Eikenhouten vloer: Amerikaans eiken

Een ander type eikenhouten vloer is Amerikaans eiken. Amerikaans eiken is beschikbaar in twee soorten, wit en rood Amerikaans eiken. Wanneer u kiest voor een eikenhouten vloer van rood Amerikaans eiken gaat u voor een levendige vloer. Een vloer van rood Amerikaans eiken kent namelijk kleurverschillen en heeft een typische vlamtekening. Omdat de vloer zo uniek van zichzelf is wordt hij meestal afgewerkt met naturel olie. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere kleur olie te kiezen. Wilt een minder rode en levendige vloer dan kunt u gaan voor de eikenhouten vloer wit Amerikaans eiken. Deze vloerdelen zijn bleek van kleur en hebben een langgerektere nerftekening.

Eikenhouten vloer: Europees eiken

Een eikenhouten vloer van Europees eiken is wat harder dan de andere soorten eikenhouten vloeren. Dit komt doordat de bomen die voor dit type vloer gebruikt worden enkel in koude gebieden van Europa groeien. Door de kou groeien de bomen langzamer, waardoor ze een stuk harder zijn. Europees eiken vloerdelen worden gekenmerkt door donkere noesten en donkere nerven.

Eikenhouten vloer Den Haag legpatronen

de door ons aangedragen professional kan een eikenhouten vloer Den Haag in verschillende legpatronen leggen. Standaard is om de planken over de lengte of breedte van uw woning te leggen. Een steeds meer opkomende trend is het visgraat patroon. Dit kunnen wij met kleine planken doen (klassiek) of met grotere, brede planken. Wilt u eens wat anders? Dan kunnen wij uw vloer ook in mozaïek, de Hongaarse Punt, het Versailles patroon of kopshout leggen.

Eikenhouten vloer Den Haag de door ons aangedragen professional

Wilt u ook een eikenhouten vloer in Den Haag door de door ons aangedragen professional laten leggen? Bel dan op 0800 255 3733 voor het maken van een afspraak. U bent vervolgens van harte welkom in onze showroom waar u de vloeren ook zelf kunt bekijken. Weet u al welk type vloer u wilt? Dan kunt u ook ons offerteformulier invullen. Wij komen graag bij u langs!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606