0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Haag

Traprenovatie Den Haag

de door ons aangedragen professional is uw specialist voor traprenovatie in Den Haag. De trap in ons huis wordt vrijwel dagelijks gebruikt en is daarom onderhevig aan slijtage. Ook kan het zijn dat de huidige trap niet meer voldoet. Een traprenovatie is veel meer dan het opschuren van de trap; u kunt ook kiezen nieuwe bekleding, een stap van de open trap naar een gesloten trap en meer. Binnen traprenovaties is van alles mogelijk en wij helpen u daar graag bij. Heeft u een speciale voorkeur voor de nieuwe uitstraling van uw trap? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en renoveren de trap naar wens. Neem daarom contact op met de door ons aangedragen professional: 0800 255 3733.

Traprenovatie van oude trap

Een oudere trap gaat naar verloop van tijd kleurverschillen en slijtage vertonen. Dat is logisch, aangezien we de trap vaak gebruiken. Ook kan de oude trap beschadigen, grip verliezen en onder de streep niet meer voldoen. Een nieuwe laklaag is mogelijk, maar vaak wil men wat extra’s. Binnen een traprenovatie valt daarom ook het opschuren van de treden en het opnieuw lakken. Dit zorgt voor een egale laag en de optimale uitstraling. Vervolgens voorzien we de trap ook van een nieuwe afwerklaag, waardoor de trap gegarandeerd langer mee zal gaan.

Bent u toe aan een volledig nieuwe look voor uw trap? Laat de trap dan renoveren met overzettreden. We plaatsen dan dunne planken van parket of laminaat over de bestaande traptreden heen. Beschadigde treden worden vervangen of gerepareerd waar nodig. Zodoende kan de bestaande trap eenvoudig én effectief worden gerestaureerd.

Van open naar gesloten; een nuttige traprenovatie

Een open trap zorgt op het oog voor meer ruimte, maar met kleine kinderen in huis is deze trapvorm niet altijd ideaal. Ook warmte dat binnenshuis opstijgt naar het dak zorgt voor warmteverlies en extra stookkosten; een gesloten trap is de oplossing! Binnen een traprenovatie is het daarom erg interessant om de trap gesloten te maken, want zo voorkomt u warmteverlies en loopt minder risico’s op ongelukken. Uiteraard kunt u zelf bepalen in hoeverre u de trap wilt ‘aankleden’. Additioneel is een gesloten trap geluiddempend; dit betekent dat u niet alle stappen op de trap hoort. Dat is erg prettig voor het wooncomfort.

Renovatie trap laten uitvoeren

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor traprenovatie in Den Haag. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een scherpe offerte voor u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606