070 - 701 02 80

Uw vloer specialist in Den Haag

Traprenovatie Den Haag

Van Mierlo Parket is uw specialist voor traprenovatie in Den Haag. De trap in ons huis wordt vrijwel dagelijks gebruikt en is daarom onderhevig aan slijtage. Ook kan het zijn dat de huidige trap niet meer voldoet. Een traprenovatie is veel meer dan het opschuren van de trap; u kunt ook kiezen nieuwe bekleding, een stap van de open trap naar een gesloten trap en meer. Binnen traprenovaties is van alles mogelijk en wij helpen u daar graag bij. Heeft u een speciale voorkeur voor de nieuwe uitstraling van uw trap? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en renoveren de trap naar wens. Neem daarom contact op met van Mierlo Parket: 070 - 701 02 80.

Traprenovatie van oude trap

Een oudere trap gaat naar verloop van tijd kleurverschillen en slijtage vertonen. Dat is logisch, aangezien we de trap vaak gebruiken. Ook kan de oude trap beschadigen, grip verliezen en onder de streep niet meer voldoen. Een nieuwe laklaag is mogelijk, maar vaak wil men wat extra’s. Binnen een traprenovatie valt daarom ook het opschuren van de treden en het opnieuw lakken. Dit zorgt voor een egale laag en de optimale uitstraling. Vervolgens voorzien we de trap ook van een nieuwe afwerklaag, waardoor de trap gegarandeerd langer mee zal gaan.

Bent u toe aan een volledig nieuwe look voor uw trap? Laat de trap dan renoveren met overzettreden. We plaatsen dan dunne planken van parket of laminaat over de bestaande traptreden heen. Beschadigde treden worden vervangen of gerepareerd waar nodig. Zodoende kan de bestaande trap eenvoudig én effectief worden gerestaureerd.

Van open naar gesloten; een nuttige traprenovatie

Een open trap zorgt op het oog voor meer ruimte, maar met kleine kinderen in huis is deze trapvorm niet altijd ideaal. Ook warmte dat binnenshuis opstijgt naar het dak zorgt voor warmteverlies en extra stookkosten; een gesloten trap is de oplossing! Binnen een traprenovatie is het daarom erg interessant om de trap gesloten te maken, want zo voorkomt u warmteverlies en loopt minder risico’s op ongelukken. Uiteraard kunt u zelf bepalen in hoeverre u de trap wilt ‘aankleden’. Additioneel is een gesloten trap geluiddempend; dit betekent dat u niet alle stappen op de trap hoort. Dat is erg prettig voor het wooncomfort.

Renovatie trap laten uitvoeren

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? De vakman is dé specialist voor traprenovatie in Den Haag. Neem contact met ons op via 070 - 701 02 80 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een scherpe offerte voor u op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Van Mierlo Parket?

 • Gecertificeerde medewerkers
 • Kwalitatieve materialen
 • Deskundig advies

Uitstekende service

Bij Van Mierlo Parket ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • vloer lakken en oliën;
 • waterschade herstel;
 • aanleggen nieuw stuk vloer
 • Hoofdvestiging