085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Haag

Traprenovatie Den Haag

de door ons aangedragen professional is uw specialist voor traprenovatie in Den Haag. De trap in ons huis wordt vrijwel dagelijks gebruikt en is daarom onderhevig aan slijtage. Ook kan het zijn dat de huidige trap niet meer voldoet. Een traprenovatie is veel meer dan het opschuren van de trap; u kunt ook kiezen nieuwe bekleding, een stap van de open trap naar een gesloten trap en meer. Binnen traprenovaties is van alles mogelijk en wij helpen u daar graag bij. Heeft u een speciale voorkeur voor de nieuwe uitstraling van uw trap? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en renoveren de trap naar wens. Neem daarom contact op met de door ons aangedragen professional: 085 - 106 1600.

Traprenovatie van oude trap

Een oudere trap gaat naar verloop van tijd kleurverschillen en slijtage vertonen. Dat is logisch, aangezien we de trap vaak gebruiken. Ook kan de oude trap beschadigen, grip verliezen en onder de streep niet meer voldoen. Een nieuwe laklaag is mogelijk, maar vaak wil men wat extra’s. Binnen een traprenovatie valt daarom ook het opschuren van de treden en het opnieuw lakken. Dit zorgt voor een egale laag en de optimale uitstraling. Vervolgens voorzien we de trap ook van een nieuwe afwerklaag, waardoor de trap gegarandeerd langer mee zal gaan.

Bent u toe aan een volledig nieuwe look voor uw trap? Laat de trap dan renoveren met overzettreden. We plaatsen dan dunne planken van parket of laminaat over de bestaande traptreden heen. Beschadigde treden worden vervangen of gerepareerd waar nodig. Zodoende kan de bestaande trap eenvoudig én effectief worden gerestaureerd.

Van open naar gesloten; een nuttige traprenovatie

Een open trap zorgt op het oog voor meer ruimte, maar met kleine kinderen in huis is deze trapvorm niet altijd ideaal. Ook warmte dat binnenshuis opstijgt naar het dak zorgt voor warmteverlies en extra stookkosten; een gesloten trap is de oplossing! Binnen een traprenovatie is het daarom erg interessant om de trap gesloten te maken, want zo voorkomt u warmteverlies en loopt minder risico’s op ongelukken. Uiteraard kunt u zelf bepalen in hoeverre u de trap wilt ‘aankleden’. Additioneel is een gesloten trap geluiddempend; dit betekent dat u niet alle stappen op de trap hoort. Dat is erg prettig voor het wooncomfort.

Renovatie trap laten uitvoeren

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor traprenovatie in Den Haag. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een scherpe offerte voor u op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606